Özdirek İlkokulu


Vizyon: Eğitim teknolojisinden olabildiğince yararlanmak, bireysel yeteneklerin gelişimini sağlayarak üretkenliği arttırmak, öğrenci merkezli eğitim uygulamak, sağlıklı ve mutlu toplum oluşturma yolunda bireyleri bilinçlendirmek, diğer okullara örnek teşkil edecek bir okul konumuna gelmektir.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama:08:30 Ders bitiş:14:15
Isınma: Kalorifer/Soba(Kalorifer sert kış zamanında tam ısıtamadığı için iş-kur elemanı tarafından sınıflarda soba yakılıyor)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Ağrı il merkezinden öğretmen servisiyle yapılmaktadır. AĞRI Merkeze 28 km 35 dk HAMUR İlçesine 21 km 25 dk Uzaklıkta Bir Köy Okuludur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda 1 Kadrolu Müdür Yardımcısı(Görevlendirme Müdür) vardır. 3 Sözleşmeli Sınıf Öğretmeni ve 1 Sözleşmeli Okulöncesi Öğretmeni ve 1 Ücretli Sınıf Öğretmeni görev yapmaktadır. Okulumuzda 1 kadrolu/sözleşmeli sınıf öğretmenine ihtiyaç vardır.

Telefon - 05078878685

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ozdirekio.meb.k12.tr

Adres - ÖZDİREK KÖYÜ ÖZDİREK KÜME EVLERİ ÖZDIREK ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 20/1 HAMUR / AĞRI

Öğretmen :6
Öğrenci :50
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :435
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - 60 Hane 650 Nüfuslu Bir Köydür. AĞRI Merkeze 28 km 35 dk HAMUR İlçesine 21 km 25 dk Uzaklıkta Bir Köy Okuludur.

Adres - ÖZDİREK KÖYÜ ÖZDİREK KÜME EVLERİ ÖZDIREK ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 20/1 HAMUR / AĞRI

Ulaşım Ağrı il merkezinden öğretmen servisiyle yapılmaktadır. AĞRI Merkeze 28 km 35 dk HAMUR İlçesine 21 km 25 dk Uzaklıkta Bir Köy Okuludur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık AĞRI Merkeze 28 km 35 dk HAMUR İlçesine 21 km 25 dk Uzaklıkta Bir Köy Okuludur.